Linda Verhage, witte werkster en eigenaar van Verhage Schoonmaak en Onderhoud

Al een tijdje droomde ik van mijn eigen bedrijf. Maar dat is niet niks, dus werkte ik bijna 15 jaar met mijn andere passie: bloemen. Als allround bloembindster werkte ik in verschillende bedrijven. Het schoonmaken deed ik ‘erbij’, omdat ik het leuk vond en ik er veel voldoening en energie uithaalde.

Tot dat ‘erbij’ niet meer genoeg was. Ik wilde meer. Een nieuwe stap. Geen schoonmaakklussen voor ‘erbij’, maar mijn eigen bedrijf. Daar wilde ik naartoe. Zo is Verhage Schoonmaak en Onderhoud ontstaan. Nu werk ik als ‘witte werkster’ en bied particulieren en mkb-bedrijven mijn schoonmaakdiensten nog breder en professioneler aan.

Schoonmaken is mijn vak en mijn passie

Schoonmaken is een professie. Ik vind het heerlijk en doe het bewust als witte werkster. Mijn klanten waarderen een witte werkster vanwege de professionaliteit en gedrevenheid. Net die extra aandacht, kennis en service zorgen voor nog betere resultaten en een prettige samenwerking.

Ik ken mijn klanten en zij kennen mij

Met al mijn particuliere en zakelijke opdrachtgevers maak ik vooraf kennis. Het is prettig om in een informele sfeer wensen te inventariseren en vervolgens heldere afspraken te maken. Ik hou van het informele contact en korte lijnen. Dan kan ik flexibel en efficiënt zorgen voor optimale resultaten bij u thuis en op de werkvloer.

Benieuwd wat klanten over mij zeggen?

Sinds een jaar komt Linda eens in de zes weken bij mij poetsen.Niet een beetje stofzuigen of een doekje ergens overheen halen maar echt grondig schoonmaken.

En dat doet ze heel erg goed.

Juist de klussen die niet dagelijks voorkomen maar die eens in de zoveel tijd eens een beurt moeten krijgen en die ik zelf niet meer kan doen worden door haar aangepakt.

En daarna ziet het er weer spic- en- span uit allemaal.

Ze werkt ook heel netjes met haar eigen spullen en is ook nog eens een aardige vrouw.

Wat wil je nog meer.

Ik ben in elk geval blij met haar hulp.

Emma

Linda komt nu bijna een jaar maandelijks bij ons. Een verademing, met allebei een drukke baan en een kleine meid rondlopen is het fijn om hulp te hebben. Ze doet dan de grote klussen zoals de badkamer, maar neemt ook vaak wat extra’s mee. Linda is betrouwbaar en ook flexibel als het een keertje niet uitkomt!

Niels en Martine

“Ik vind het een vervelend gevoel als ik thuis achter de feiten aanloop. Dus zocht ik iemand voor een paar uurtjes die mij helpt om in huis alles op orde te houden. Linda doet standaard het sanitair en daarnaast de ene keer de keuken en het stofzuigen, dan weer alle ramen. Net wat ik wil. Linda is sneller en handiger dan ik en maakt echt goed schoon. Samen met Linda hou ik alles nu goed bij. En ze werkt wit, dat vind ik prettig. Dan is alles netjes geregeld. Ik krijg gewoon een factuur dus hoef ik niet wekelijks voor contant geld te zorgen. Dat geeft me rust. Ik loop niet meer achter de feiten aan en kan rustig aan het weekend beginnen. Heerlijk!”

Mirjam Wigt

“Omdat ik full-time werk, kom ik er niet goed aan toe mijn huis af en toe een extra grote beurt te geven. Dan vraag ik Linda. Onlangs ging ik op vakantie. Dan komt Linda mijn huis een grote beurt geven. Echt perfect. Ik hoef niet te stressen voor de vakantie om mijn huis schoon achter te laten en als ik thuiskom is alles spik en span. Ik ken Linda uit mijn netwerk en weet dat ze oprecht en betrouwbaar is. Ik heb dat niet zomaar bij iedereen, maar haar laat ik met een gerust hart in mijn huis. Ik vond het heerlijk om na de vakantie in een schoon huis thuis te komen. Echt een aanrader.”

Vivienne de Jong

“Ons huis heeft veel hele hoge ramen en een grote schuifpui. Nu ik een dagje ouder word, ga ik niet meer op de ladder om al die ramen zelf te wassen. En ik wil ze wel graag echt lekker schoon hebben. Dus doet Linda dat voor mij. Ik ben zo blij met haar. Ze is een leuke, spontane meid en m’n ramen glimmen als een spiegeltje als ze is geweest. Af en toe doet ze nu ook de keuken of andere dingen. Ik hoef haar niks te zeggen, ze ziet precies wat er moet gebeuren en ze let op de kleine dingetjes. Daar hou ik van; dat er echt goed wordt schoongemaakt. Ik ben dik tevreden.”

Mw. M. Heiligers-Danser

“Linda komt niet wekelijks bij ons, maar periodiek. Als ik niet aan mijn huis toekom. Bijvoorbeeld als we op vakantie gaan of een weekendje weg zijn. Dan hoef ik me over het huis niet meer druk te maken, kan ik ontspannen inpakken met 2 kleine kinderen en kom ik thuis in een schoon huis. Dat is super-de-luxe! Wat ik zo fijn vind aan Linda, is dat ze zelf goed ziet wat er gedaan moet worden. Ook vind ik de HARA-producten die ze gebruikt fijn. Ik ben erg allergisch voor dingen. Deze spullen maken goed schoon, laten geen vettige waas achter en zijn niet zo slecht voor het milieu.”

Marijke Brinkman

Verhage Schoonmaak en Onderhoud

  • Maakt vakkundig schoon, met oog voor details
  • Werkt grondig, zorgvuldig en efficiënt
  • Open, betrouwbaar en een eerlijk advies

Maatwerkafspraken met particuliere en zakelijke klanten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Een kennismaking is vrijblijvend

Verhage Schoonmaak en onderhoud maakt gebruik van professionele Ha-Ra schoonmaakproducten.