Inte­­rieur­­verzorg­­ster voor par­ti­cu­­lie­ren

 • Werken u en uw partner allebei en komt u nauwelijks toe aan schoonmaken?
 • Baalt u van het gevoel achter de huishoudelijke feiten aan te lopen?
 • Heeft u (fysieke) beperkingen die huishoudelijk werk te zwaar maken?
 • Besteedt u liever uw schaarse vrije tijd aan uw gezin, familie en vrienden dan aan schoonmaken?

Verhage Schoonmaak en Onderhoud is een professioneel schoonmaakbedrijf voor particulieren. Met veel plezier nemen onze interieurverzorgsters wekelijks, periodiek of op afroep uw hele huis onderhanden. Als de interieur­verzorgster is geweest, dan komt u na een drukke werkdag thuis in een fris en schoon huis en heeft u alle tijd voor uzelf en uw gezin.

Een interieurverzorgster voor grote schoon­maak­klus­sen

Of u nu wekelijks een hulp in de huishouding zoekt of u wilt graag af en toe een professionele interieur­verzorgster inhuren voor de grote schoonmaakklussen. Bijvoorbeeld om de badkamer, de keuken, de zolder of alle ramen en kozijnen een professionele, grote schoon­maak­beurt te geven. Bij Verhage Schoonmaak en Onderhoud bent u verzekerd van betrouwbare, professionele en ervaren huis­houdelijke hulp.

Interieurverzorgster particulieren Papendrecht

Besteedt u liever uw vrije tijd aan leukere dingen dan schoonmaken?

Wij komen graag persoonlijk langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken

Een kennismaking is vrijblijvend

Mooie spullen blijven langer mooi zonder sterk chemische schoon­maak­middelen

De ervaring leert dat sterk chemische schoonmaakmiddelen op den duur een dun, vettig laagje achterlaten. Dit trekt vuil aan.

Verhage maakt daarom graag gebruik van de natuurlijke schoon­maak­mid­delen van Ha-Ra. Deze producten maken echt goed schoon, zonder strepen, sterke geurtjes of vettige laagjes achter te laten.

De biologisch afbreekbare producten van Ha-Ra zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook minder scherp en schadelijk voor de materialen die worden schoongemaakt.

Ze hebben een natuurlijke, diepreinigende werking. Verf, badk­amer­meubilair, rvs, chroom, tegels en hout blijven daardoor langer mooi.

Professionele materialen en technieken besparen tijd en geld

Ook de schoonmaaktechnieken en -materialen (doeken, raamreinigers, dweilen) die Ha-Ra aanbiedt, werken effectief en besparen tijd. Verhage Schoonmaak en Onderhoud beschikt over een aantal eigen schoon­maak­materialen, zoals raam- en vloer­reinigers. Die hoeft u niet aan te schaffen. Als klant heeft u de moge­lijkheid om bij Verhage een Ha-Ra basis schoonmaakpakket aan te schaffen.

Kosten interieurverzorgster voor particulieren

In tegenstelling tot veel schoon­maak­bedrijven bestaan de kosten van een huishoudelijke hulp bij Verhage alleen uit schoonmaakkosten.

U betaalt bij ons geen bemiddelings- of administratiekosten.

Voordelen interieurverzorgster

 • Een vaste huishoudelijke hulp
 • Ook voor incidentele hulp bij grote schoonmaakklussen
 • Professionele schoonmaakmiddelen, materialen en technieken
 • Heldere maatwerkafspraken
 • Achteraf betalen, alleen voor gewerkte uren!

Referenties Particulieren

Linda is voor ons onmisbaar! Ze komt wekelijks, soms meerdere keren, langs en als ze weggaat ziet alles er weer blinkend uit. Het is ook fijn dat ze naast haar standaard schoonmaakwerkzaamheden, ook andere taken uit zichzelf oppakt als dat nodig is. Bijvoorbeeld even de vaatwasser uitruimen of de ramen weer eens een grondige beurt geven.

Verder is ze flexibel, fijn in omgang en verloopt de communicatie altijd soepel.

Suzanne, De Veldschuur

“Met 2 jongen kinderen, werk en een studie lukt het me niet om ook in huis alles goed bij te houden. Via een enthousiaste vriendin kwam ik in contact met Linda. De hulp van Linda bespaart mij enorm veel tijd. Als ik nu thuis ben, kan ik er echt zijn voor de kinderen. Dat vind ik belangrijk.

Het fijne aan Linda is de prettige samenwerking. Ik laat haar met een gerust hart in mijn huis. Ze weet wat ze moet doen en ziet welke dingen er extra gedaan moeten worden. Als ik verzoeken heb, geef ik die door en dan doet ze dat voor mij. Als ik dan thuiskom, ziet het er schoon uit en ruikt het altijd heerlijk fris. Ik ben er blij mee!”

Joni Andeweg

Mijn vrouw en ik werken allebei veel en hebben twee jonge kinderen. In het weekend willen we liever de tijd aan onze kinderen besteden dan aan schoonmaken en huishouden. Linda doet nu wekelijks de grove dingen: badkamer, keuken, stofzuigen, dat soort dingen. Hiermee neemt ze ons heel veel werk uithanden. Dat is heerlijk, want daardoor hebben we in het weekend meer tijd voor de kinderen wat we erg belangrijk vinden. We zouden haar niet meer willen missen!

Albert, Papendrecht

“Toen ik merkte dat ik het in huis niet meer kon bijhouden tijdens de zwangerschap, heb ik Linda ingeschakeld. Ze komt één keer per week en doet voor mij de grote dingen; badkamer, wc’s, stoffen, stofzuigen, dweilen, keuken. Ze weet eigenlijk zelf wat ze moet doen. Als ik extra dingen gedaan wil hebben, leg ik een briefje neer. Zeker nu de tweeling is geboren, is Linda een uitkomst. Naast mijn werk en de tweeling blijft er niet veel tijd over. Het geeft me enorm veel rust dat mijn huis goed wordt schoongemaakt en dat ik me daar niet meer druk over hoef te maken.”

Eva Boer

“Ik vind het een vervelend gevoel als ik thuis achter de feiten aanloop. Dus zocht ik iemand voor een paar uurtjes die mij helpt om in huis alles op orde te houden. Linda doet standaard het sanitair en daarnaast de ene keer de keuken en het stofzuigen, dan weer alle ramen. Net wat ik wil. Linda is sneller en handiger dan ik en maakt echt goed schoon. Samen met Linda hou ik alles nu goed bij. En ze werkt wit, dat vind ik prettig. Dan is alles netjes geregeld. Ik krijg gewoon een factuur dus hoef ik niet wekelijks voor contant geld te zorgen. Dat geeft me rust. Ik loop niet meer achter de feiten aan en kan rustig aan het weekend beginnen. Heerlijk!”

Mirjam Wigt

Bespaar tijd en geld door tijdig klein onderhoud uit te voeren

Onderhoud is het behoud van uw huis en tuin. Hoe langer klein onderhoud blijft liggen, hoe duurder het wordt om het te herstellen. Daarom voert Verhage Schoonmaak en Onderhoud ook kleine onderhoudsklussen uit voor particulieren:

 • Moet een raam of kozijn nodig geschilderd worden?
 • Is de lak van een deur beschadigd of lelijk geworden?
 • Komt u tijd te kort om het onkruid in de tuin bij te houden?
 • Heeft het terras buiten een goede schoonmaakbeurt nodig?
 • Wilt u graag een muurtje opnieuw netjes gesausd hebben?

Verhage verzorgt het klein onderhoud zorgvuldig en snel. U bespaart tijd, geld en ergernis door het tijdig uit te besteden.

Verhage Schoonmaak en Onderhoud 

 • Maakt vakkundig schoon, met oog voor details
 • Werkt grondig, zorgvuldig en efficiënt
 • Open, betrouwbaar en een eerlijk advies
 • Maatwerkafspraken met particuliere klanten
Interieurverzorgster particulieren Papendrecht

Besteedt u liever uw vrije tijd aan leukere dingen dan schoonmaken?

Wij komen graag persoonlijk langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken

Verhage Schoonmaak en onderhoud maakt gebruik van professionele Ha-Ra schoonmaakproducten.