Schoon­maak­bedrijf Papen­drecht

Verhage Schoonmaak en Onderhoud is een professioneel schoonmaakbedrijf in Papendrecht en omgeving dat zich richt op het midden en kleinbedrijf. We zijn werkzaam in onder meer kantoren, winkels, sportscholen, horeca en praktijkruimtes.

Daarnaast maken makelaars, projectontwikkelaars en vastgoedverhuurders gebruik van onze schoonmaakservice bij de oplevering van woningen en woningbouwprojecten in Papendrecht en omgeving.

Interieurverzorgster particulieren Papendrecht

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden?

Wij komen graag persoonlijk langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken

Een kennismaking is vrijblijvend

Schoon­maak­pro­gramma op maat

Schoonmaken is een vak. Het vraagt inzicht en oog voor wat nodig is. Wij vertalen de wensen van opdrachtgevers naar een goed schoonmaakprogramma en heldere afspraken op maat. Vervolgens worden de werkzaamheden netjes uitgevoerd op de afgesproken tijden. Zo ontvangt u met een gerust hart uw klanten en kunnen medewerkers prettig werken. Iedere dag weer.

Professioneel schoonmaken met oog voor mens en milieu

Schoonmaakbedrijf Verhage uit Papendrecht kiest bewust voor professionele schoonmaakmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn. Sterk chemische schoonmaakmiddelen laten vaak strepen, vlekken en een vettig laagje achter. Deze trekken vuil aan en kunnen op den duur de laklaag of natuurlijke glans van meubilair en sanitair aantasten.

Door het gebruik van professionele, natuurlijke schoonmaakmiddelen met een diepreinigende werking blijven tegels, rvs, chroom, sanitair en hout langer mooi.

Professionele materialen besparen tijd en geld

Ook de schoonmaaktechnieken en -materialen (doeken, raamreinigers, dweilen) die we gebruiken, werken effectief en besparen tijd. We beschikken over eigen raam- en vloerreinigers. Die hoeft u niet aan te schaffen. Opdrachtgevers kunnen desgewenst een Ha-Ra schoonmaakpakket aanschaffen.

Directe voordelen Ha-Ra producten:

  • Maakt effectief schoon
  • Zeer zuinig in gebruik
  • 99% biologisch afbreekbaar
  • Minder warm water nodig
  • Hoogwaardige schoonmaakmaterialen
  • Werken snel en besparen tijd

Referentie(s)

Linda, van Verhage schoonmaak, is echt een topper. Ze maakt uitstekend schoon, ziet de kleinste details en denkt met ons mee. Doet er alles aan om ons kantoor schoon en fris te houden. Zeer tevreden over haar service en een absolute aanrader!

Home keukens
Bart van der Heide

“Een net gelegde tegelvloer is echt vies. Het is voor veel van mijn klanten best een pittige klus om de cementsluier er goed af te krijgen. Ik kwam Linda in mijn netwerk tegen. Door haar in te schakelen, bied ik mijn klanten een extra service en kan ik hen ontzorgen. Ik krijg hele positieve reacties van mijn klanten. Linda werkt professioneel en maakt goed schoon. Als mijn klanten daarna hun huis binnenkomen, glimt de vloer en ziet het hele huis er anders uit. Ik vind het mooi dat ik dit extra’s kan aanbieden.”

Tegel- en onderhoudsbedrijf Rob Sparreboom

Mobiel: 06-51072815

Verhage Schoonmaakbedrijf Papendrecht

  • Professionele schoonmaak MKB
  • Heldere maatwerkafspraken
  • Zichtbaar en grondig schoon
  • Zorgvuldig en efficiënt
Interieurverzorgster particulieren Papendrecht

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden?

Wij komen graag persoonlijk langs om kennis te maken

Een kennismaking is vrijblijvend

Verhage Schoonmaak en onderhoud maakt gebruik van professionele Ha-Ra schoonmaakproducten.